Profesor.com.pl - najprofesjonalniejsze prace magisterskie
Lee Chong
Jestem w Polsce dopiero od trzech lat i nie do końca poznałem jeszcze Wasz język. Posiadam jednak dużą wiedzę na temat finansów - Oni pomogli przelać mi ją na papier.

Masz jakieś pytania? Udzielimy Ci odpowiedzi!
Istniejemy na rynku od marca 2001 i pomogliśmy już napisać setki prac, można powiedzieć, że jesteśmy już profesjonalistami...
Czy zapewniacie dyskrecję?
Tak, oczywiście... więcej
Czy poprawki są wliczone w cenę?
Tak, poprawki... więcej
Kiedy dostanę pierwszy rozdział?
Pracę piszemy... więcej
Czasami klienci proszą o podanie przykładowych tematów, na jakie moglibyśmy pisać - stąd poniższa propozycja - propozycja planu do takiego tematu

WSTĘP

ROZDZIAŁ I.
WARUNKI PODEJMOWANIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ W HOTELARSTWIE
1.1. Rynek i produkt turystyczny
1.2. Warunki prawne
1.3. Warunki materialne
1.3.1. Sezonowość ruchu turystycznego
1.3.2. Rynek - segmentacja
1.3.3. Założenia programowe obiektu
1.4. Jakość w usługach hotelarskich

ROZDZIAŁ II.
PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI HOTELARSKIEJ
2.1. System klasyfikacji i kategoryzacji zakładów hotelarskich
2.2. Rodzaje usług hotelu
2.3 Schemat organizacyjny hotelu
2.3.1. Komórki funkcjonalne
2.3.2. Komórki usługotwórcze
2.3.3. Komórki pomocnicze
2.4. Analiza SWOT

ROZDZIAŁ III.
ORGANIZACJA MARKETINGU W HOTELACH
3.1. Produkt - kreowanie produktu turystycznego hoteli
3.2. Ceny w hotelarstwie
3.3. Kanały dystrybucji
3.4. Promocja produktu hoteli

ROZDZIAŁ  IV.
ROLA I ZADANIA PERSONELU HOTELOWEGO
4.1. Polityka kadrowa a kształtowanie profesjonalizmu załogi hotelu
4.2. Metody i techniki doskonalenia systemu kadrowego
4.2.1. Dobór kadr
4.2.2. Adaptacja zawodowa
4.2.3. Rozwiązywanie konfliktów
4.2.4. Motywacja podwładnych do pracy

PODSUMOWANIE
BIBLIOGRAFIA

SPIS TABEL
SPIS RYSUNKÓW I SCHEMATÓW

ANEKS

Szukaj słów:
Wybierz kategorię:
Zamów prace magisterskie
wpisz swój e-mail
 Zamawiam
 Rezygnuję
Przejrzyj inne tematy
© 2001-2011 prace magisterskie. Wszystkie prawa zastrzeżone